<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar/6937539838780593444?origin\x3dhttp://memoriiies-of-mine.blogspot.com', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
TRUST & HUMBLE ♥
It's never easy but i will never give up .

Biography

The name is MAYYSOH ♥ . EI8HTEEN . (:

It's okay to fail once , But never give up will bring you to success

Respect me for who I am .

bold underlined strikethrough italic


Linksboard

Meet the people I love♥

♥XINPING♥ ♥SHITING♥ ♥XUEQI♥ ♥SHIXUAN♥

Pastentries

Are you sure you want to turn back the time and read about my past?

♥October 2008
♥November 2008
♥February 2009
♥March 2009
♥April 2009
♥May 2009
♥June 2009
♥July 2009
♥August 2009
♥September 2009
♥October 2009
♥November 2009
♥December 2009
♥January 2010
♥February 2010
♥March 2010
♥April 2010
♥May 2010
♥June 2010
♥July 2010
♥August 2010
♥September 2010
♥October 2010
♥November 2010
♥December 2010
♥January 2011
♥February 2011
♥March 2011
♥May 2011
♥June 2011
♥July 2011
♥December 2011
♥January 2012
♥February 2012
♥March 2012
♥April 2012
♥May 2012
♥June 2012
♥July 2012
♥October 2012
♥December 2012
♥July 2014


Creditorials

NEVER REMOVE THIS SECTION!

Layout Designer:
♥chocodiiction-lovesxoxo*
Others:
♥ ♥ ♥


Sunday, April 26, 2009

Rule
#1:If you open this you take it .
Rule#2 :You are NOT ALLOWED to explain
ANYTHING unless someone massage you and ask the reason .
#3 :Tag ten people .Answer True or False

Q:Kissed someone on your friends list?
Ans:True

Q:Been arrested?
Ans:True

Q:Do you like somebody?
Ans:True

Q:Held a snake?
Ans:False

Q:Been suspended from school?
Ans:False

Q:Sang karaoke?
Ans:True

Q:Done something you told yourself you wouldn't do?
Ans:True

Q:Laughed until you started crying?
Ans:True

Q:Caught a snowflake on your tongue?
Ans:False

Q:Kissed in the rain?
Ans:False

Q:Sang in the shower
Ans:True

Q:Sat on a rooftop?
Ans:False

Q:Been pushed into a pool with all your clothes on?
Ans:True

Q:Broken a bone?
Ans:FALSE

Q:Shaved your hair?
Ans:FALSE

Q:Play a prank on someone?
Ans:True

Q:Shot a gun?
A:False

Q:Donated blood?
A:False

Just be 100% truthful

1.LAST PERSON You hung out with?
Ans: Shi Xuan

2. You texted?
Ans: Sunny

You were in a car with?
Ans: Parents

4. Went to movies with?
Ans: Tiong Boon, Kai Boon, Kai Ting, Varick, Marcus, Justin, Yue Ling, Tai wee.

5.Person you went to shop with?
Ans : Shi Xuan

6.You talked on phone?
Ans: Avin

7.Made you laugh?
Ans: Forget le..

8. You hugged?
Ans: Xinping [ baobeii ]

ANSWER TRUTHFULLY...

1. Sun or Moon?
Ans:Moon

2. Winter or Fall?
Ans:Winter

3. Left or Right?
Ans: Right

4. Sunny or rainy?
Ans:Rainy

5. Where do you live?
Ans: Hougang ave 10

6.Club or pub?
Ans:pub

7. Are there 1 or 2 people who you can trust and rely on?

Ans: Yes . Of course lahxx..

8. Do you want to get married?
Ans: Nope. I have never think of it.

9.Do you twirl your spaghetti or cut it?
Ans: Twirl...

10.What time is it now?
Ans: 6.55pm

11. Are you afraid of commitmment?
Ans: I dunno..

12. What is your greatest hope/wish?
Ans: To have back him. I do LOVE him DEEP in HEART!!

13.Do you cook?
Ans: Ya. Of Course.

14.Current mood?
Ans: Bored.. Miss someone..

In th last 48 hrs hav u...

1.Kissed someone?
Ans: Nope(:

2. Sang?
Ans: Yupp...

3. Listened to music?
Ans: One day never listen will die de..

4. Danced Crazy?
Ans:No

5. Cried?
Ans: NO..

6. Liked someone you can't have?
Ans: Yupp. Of course (:
But i will waited but if still cannot.
I wish him happy always!!

FIRSTS

1. Who was your first prom date?
Ans: Cannot say... Sorry

2. Who was your first roommate?
Ans: cannot say...

3. What alcoholic beverage did you drink when you got drunk the first time?
Ans: I do drink but never get drunk.. (:

5. What was your first car?
Ans: I am underage to drive..

6. When did you go to your first funeral and viewin?
Ans: 5 Years (:

8.Who was your first grade teacher?
Ans:forgot (:

9. Where did you go on your first ride on an air plane?
Ans: Thailand!! (:

10. When you snuck out of your house for the first time,who was it with?
Ans: I dun do that!!

11. Who was yr first best friend?
Ans: Eline bahh..

12. Who are your best friend?
Ans: Eline, Wen Qi, Xin Ping

13. Where was your first sleepover?
Ans: Ah ma house (:

14. Who is the first person you call when you have a bad day?
Ans: Xinping, Wen Qi (:

15. Who's wedding were you in the first time you were a Bridesmaidor groomsman?

Ans: My aunty weeding

16. What's the first thing you did when you got up this morning?
Ans: Check my phone

17. First tattoo or piercing?
Ans: piercing

18. First celebrity crush?
Ans: Dun have

19. First Crush?
Ans:cannot sae...

TAG:
1. Jing Ting
2. Jun Sheng
3. Yuting
4. Shawn poh
5. Pearlyn
6. Yue ling
7. Tiong Boon
8. Rachel
9. Vanessa
10. Wei Kang

♥our lips must always be sealed
6:37:00 PM